Kilpailuta sähkösopimus

Muuttaessa on paljon muistettavaa, mutta yksi tärkein niistä on sähkösopimuksen tekeminen uuteen osoitteeseen. Sähkösopimus kannattaa siis tehdä jo hyvissä ajoin ennen muuttopäivää, jotta muuttoa ei tarvitse tehdä pilkkopimeässä ja esimerkiksi eväät saadaan heti kylmään.

Sähkösopimuksia on kuitenkin tarjolla yhtä monta kuin on sähköyhtiöitäkin. Sähkösopimusten hinnoissa voi olla suuriakin eroja ja toisille sähkön alkuperälläkin on merkitystä.

Kilpailuta sähkösopimus kätevästi Muuttopaikassa! Täytä vain oheinen lomake, niin toimitamme sen alueellasi toimiville sähköyhtiöille – sinun tehtäväksesi jää odotella tarjouksia ja valita niistä sinulle paras.

Voit myös tutustua suoraan eri sähköyhtiöihin:

Lännen Omavoima Oy
Lännen Omavoima Oy
Vihtorinkatu 2
23800 LAITILA
puh. +358 2 880 0880
www.lannenomavoima.fi
email: asiakaspalvelu(a)lannenomavoima.fi

Keskitymme kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeet ja toiveet sekä käytämme ammattitaitoamme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaimman ja edullisimman ratkaisun.


Nivos Energia Oy
Nivos Energia Oy
Sepäntie 3
04600 Mäntsälä
puh. +358 19 689 955
www.nivos.fi/sahkosopimukset
email: asiakaspalvelu(a)nivos.fi

Nivos – tunnetaan luonnostaan!
Tee sopimus tästä www.nivos.fi/sahkosopimukset

Valitsemalla määräaikaisen LuonnonVoima -sähkösopimuksen, teet hiljaisen ja helpon valinnan ympäristön hyväksi, sillä LuonnonVoima on 100% uusiutuvaa energiaa. Määräaikaisuus tuo varmuutta laskuihin, koska sopimuksesi kulutushinta pysyy samana sopimuskauden. Sähkön alkuperä on sekoitus täysin uusiutuvia energiamuotoja, eli tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa.

Nivoksen sähkösopimus, koska:

  • Nivos on suomalainen ja paikallinen, luotettava toimija. Olemme tehneet työtä asiakkaillemme jo 90 vuotta ja olemme täällä sinua varten myös jatkossa. Mäntsälän kunta omistajana turvaa vakauden.
  • Meille on tärkeää, että tavoitat meidät, kun sinulla on asiaa. Näin saat hoidettua asiasi kuntoon - kerralla ja helposti.
  • Sähkömme on nyt 100% uusiutuvaa tai vähintään fossiilivapaata valintasi mukaan.
  • Saat siis hiilivapaata sähköä ilman lisämaksuja – teemme ympäristöteon puolestasi, esim. 10.000 kWh kulutuksen muuttaminen keskimääräisestä sekasähköstä hiilivapaaksi säästää noin 2500kg hiilidioksidi päästöistä! Tämä lienee helpoin tapa tehdä hiljainen ympäristöteko, vaikeampi olisi luopua esim 20000km autolla ajosta vuosittain, jos autoa tarvitset.
  • Käytössäsi on ajantasainen kulutus- ja laskutusseuranta TASKU online-palvelussamme.
  • Laskutamme aina jälkikäteen todellisen käytön mukaan
  • Huolehdimme myös, ettei sähkönhintasi karkaa korkeaksi määräaikaisen jakson päätyttyä.
  • Sujuvasti ja helposti myös muut konsernin tarjoamat palvelut

Nivoksen asiakkaana on hyvä olla.

Turku Energia
Turku Energia
Linnankatu 65
20100 TURKU
puh. +358 2 2628 111
www.turkuenergia.fi
email: asiakaspalvelu(a)turkuenergia.fi

Hanki edullista vesisähköä uuteen kotiin!
Tee nyt Louna Vesi 24 kk -sähkösopimus ja saat heti kaupan päälle 30 € energiaa! Sopimuksen sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla ja sähkön hinta pysyy saman koko sopimuskauden ajan.
Tee sopimus helposti verkkosivuillamme.
Me huolehdimme kaikista myyjän vaihtoon liittyvistä asioista puolestasi.

Väre Oy
Väre Oy

70210 Kuopio
puh. +358 3 777 3131
vare.fi
email: asiakaspalvelu(a)vare.fi

Muuttohommia näköpiirissä?Hieno juttu – onnea uuteen kotiin! Muistathan tsekata Väreen sivuilta Suomen parhaimmat ja kattavimmat sähkösopimukset. Huipputarjouksia päivittäin!Edulliset sähkösopimukset ovat meille itsestäänselvyys https://vare.fi/sahkosopimus/. Tarjoamme lisäksi palvelut ja asiakasedut, joista on sinulle aitoa iloa, hyötyä sekä turvaa arjen harmeihin. Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi maksuton asiakasetu, Avainturva. Avainturva-vakuutus korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 euroon saakka ilman omavastuuta. www.vare.fi  


Karhu Voima Oy
Karhu Voima Oy
Pajatie 65
48600 KOTKA
puh. +358 20 619 8000
karhuvoima.fi/
email: asiakaspalvelu(a)karhuvoima.fi

Karhu Voima on uuden ajan energiayhtiö, joka tuo voimaa arkeesi. Kun arjessa on paljon muistettavaa ja tehtävää, on kätevää, että jotkut asiat ovat yksinkertaisia ja huolettomia.Valitse siis Karhu Voiman helppo ja edullinen sähkösopimus kotiisi. Teet sopimuksen vaivattomasti netissä. Olkoon Karhu Voima kanssasi!


Kymenlaakson Sähkö Oy
Kymenlaakson Sähkö Oy

48100 KOTKA
puh. +358 5 7780 500
www.ksoy.fi/
email: asiakaspalvelu(a)ksoy.fi

Tee nyt sähkösopimus uuteen kotiisi. Tee edullinen sähkösopimus helposti ja nopeasti osoitteessa www.ksoy.fi/tarjous.  Sopimuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti. Kymenlaakson Sähkö Oy on kuntien omistama kotimainen energiayhtiö, joka myy sähköä koko Suomeen. Meillä on yli 100 000 tyytyväistä asiakasta ja toivomme sinunkin valitsevan meidät sähköntoimittajaksesi.


Lumo Energia Oyj
Lumo Energia Oyj
Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki
puh. +358 9 4272 0444
www.lumoenergia.fi/
email: asiakaspalvelu(a)lumoenergia.fi

Arvostit sähkösopimuksessasi sitten edullista hintaa tai ympäristöystävällisyyttä voit nyt valita molemmat helposti ja sujuvasti uuden kotisi sähkösopimukseen!Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Uuden sopimuksen teet helposti verkkosivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse sekä sähköpostitse.


Korpelan Energia Oy
Korpelan Energia Oy
Junkalantie 15
69100 KANNUS
puh. +358 6 874 7340
www.korpelanvoima.fi
email: sahkonmyynti(a)korpelanvoima.fi

Korpelan Energia - valoa ja energiaa elämään.
Vertaile hintojamme tai pyydä tarjous tästä!
Voit tehdä sopimuksen myös kätevästi verkossa milloin tahansa. Myymme sähköä kaikkialle Suomeen.

 

 

Porvoon Energia Oy
Porvoon Energia Oy
Tolkkisten satamatie 3
06750 Porvoo
puh. +358 19 661 4230 Kotitaloudet
www.porvoonenergia.fi
email: asiakaspalvelu(a)pbe.fi

Haluatko vaikuttaa osaltasi yhteisen ympäristömme tulevaisuuteen? Valitsemalla Suomen Luonnonsuojeluliiton Ekoenergiaa -merkillä varustettua sähköä saat varmuuden siitä, että sähkösi on peräisin uusiutuvista energialähteistä. Porvoon Energia tuottaa Ekoenergiaa biopolttoaineilla.


Tampereen Sähkölaitos Oy
Tampereen Sähkölaitos Oy
Voimakatu 17
33100 TAMPERE
puh. 020 630 3000 (pvm/mpm)
www.sahkolaitos.fi
email: amadeus.toms(a)sahkolaitos.fi

Tampereen Sähkölaitos on toiminut luotettavasti jo yli 130 vuoden ajan. Meiltä saat kotimaista, lähellä tuotettua uusiutuvaa energiaa.

Asiakkaanamme pidämme sinusta huolta - missä sitten asutkaan.

Ympäristöystävällinen sähkösopimus helposti ja nopeasti uuteen kotiisi!


https://www.sahkolaitos.fi/tuotteet/ 
 

Naantalin Energia Oy
Naantalin Energia Oy
Kaivokatu 22
21100 NAANTALI
puh. +358 2 436 2900
www.naantalinenergia.fi/
email: asiakaspalvelu(a)naantalinenergia.fi

Naantalin Energia tarjoaa uuteen kotiisi laadukasta sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Meillä voit valita myös ekologisen tuulisähkön, joka on täysin tuulivoimalla tuotettua ja alkuperätakuulla varmennettua.  Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja yli 100 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä oman yhtiönsä toimintaan. Tämä käy ilmi Energiateollisuus ry:n valtakunnallisesta energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksesta.Tee kätevästi sähkösopimus verkossa osoitteessa www.naantalinenergia.fi tai soita asiakaspalveluumme arkisin kello 9-15.


muuttoon liittyviä palveluita

Muuttopalvelut suurimmissa kaupungeissa

Helsingin muutot | Espoon muutot | Muutot Tampereella | Vantaan muutot | Muutto Oulussa | Muutot Turussa | Jyväskylän muuttopalvelut | Muuttopalvelut Lahdessa | Muutto Kuopiossa | Kouvolan muuttopalvelut | Muutto Porissa | Muutot Joensuussa | Lappeenrannan Muuttopalvelut | Hämeenlinnan muutot | Muutto Vaasa | Muutot Seinäjoella | Rovaniemen muuttopalvelut